Κτήμα Άρτεμις

Εάν ψάχνετε Αίθουσες για Εταιρικά Events στην Αθήνα, το «Κτήμα Άρτεμις» σας προσφέρει έναν ξεχωριστό κλειστό χώρο για την πραγματοποίηση μιας δεξίωσης. Εδώ δεν μιλάμε για ένα κλειστό χώρο με τέντες αλλά για ένα οίκημα. Το «Κτήμα Άρτεμις» διαθέτει έναν υπέροχο χώρο δεξιώσεων χωρητικότητας 600 ατόμων. Η ζεστασιά του πετρόχτιστου τοίχου, το εξαιρετικής λαμπρότητας δάπεδο, οι λαμπεροί πολυέλαιοι που τα κρύσταλλά τους δημιουργούν μοναδικές αντανακλάσεις, και οι μεγάλες τζαμαρίες δεξιά και αριστερά που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τον περιβάλλοντα εξωτερικό παραμυθένιο χώρο του κτήματος, αποπνέουν έναν αέρα μιας άλλης εποχής τοποθετημένης στο σήμερα.

Η αίθουσα διαθέτει κλιματισμό για οποιονδήποτε καιρό και εξαιρετικής ποιότητας εξαερισμό, δύο στοιχεία τα οποία διαμορφώνουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο. 

Για να μην σας φοβίσει ο καιρός και για να μην σταθεί εμπόδιο στην ολοκλήρωση της δεξίωσης, ζήστε αυτές τις μοναδικά ονειρεμένες στιγμές οργανώνοντας το εταιρικό σας event και κάθε είδους επαγγελματική εκδήλωση στο «Κτήμα Άρτεμις», σε τιμές που διαμορφώνονται ανάλογα με τις επιθυμίες σας και ανταποκρίνονται στην υψηλή ποιότητα των παροχών μας.

Η δική μας αίθουσα δεξιώσεων είναι ένας πολυμορφικός χώρος ο οποίος μπορεί να μετατραπεί και σε επαγγελματικό χώρο δεξιώσεων, σεμιναρίων, συνεδρίων πάντα με την νότα της γενικότερης εκλεπτυσμένης εικόνας που καλύπτει το κτήμα. Οργανώστε τα επαγγελματικά events της εταιρίας σας, την ετήσια κοπή της πίτας, τα συνέδρια και τα σεμινάρια, ξεφεύγοντας από τον αυστηρό χώρο του γραφείου, χωρίς όμως να σας λείψει τίποτα. Υπερσύγχρονα συστήματα ήχου και φωτισμού, δυνατότητα χρήσης projector για την οποιαδήποτε παρουσίαση, ειδικοί φωτισμοί, ελεύθερο wifi για τις διαδικτυακές ανάγκες είναι κάποιες από τις παροχές μας.

Ο χώρος μας παρέχει projector, ηχητική εγκατάσταση, δυνατότητα τηλεδιάσκεψης, σουίτα και χώρος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ελάτε να σας ξεναγήσουμε στο «Κτήμα Άρτεμις» για να διαπιστώσετε από κοντά όλα όσα σας περιγράφουμε. Η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσετε και να σας προτείνουν την καλύτερη λύση για την Αίθουσα Εταρικών Events στο Κτήμα μας.

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
150 - 300
300 - 500
> 500
Ακριβής Αριθμών Ατόμων: 
600 άτομα

Highlights

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κτήμα Άρτεμις"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
13 + 4 =

Δημοφιλή Άρθρα