Κτήμα Βέλλη

Κτήμα Βέλλη

Το Κτήμα Βέλλη είναι ένα μέρος φτιαγμένο με αγάπη και σεβασμό για τη φύση, συνδυάζοντας τη φύση με την πολυτέλεια, δεμένο με ευχάριστες οικογενειακές στιγμές σας περιμένει να γιορτάσετε το ξεκίνημα της δικής σας οικογένειας.

Με τρεις διαφορετικούς χώρους το Poolside, το Luxury Room Velli, και το Prive, το Κτήμα Βέλλη σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το σημείο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και στον χαρακτήρα του εταιρικού event σας.

Άνεση και πολυτέλεια είναι τα δύο πιο εμφανή χαρακτηριστικά του χώρου. Η πλούσια βλάστηση από κωνοφόρα, ελιές, φυστικιές και πολύχρωμα λουλούδια προσφέρει δροσιά ακόμα και τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου και ο προσεγμένα διαμορφωμένος από επαγγελματίες χώρος θα σας κάνει να αισθανθείτε οικειότητα αλλά και άνεση σε έναν εξαιρετικά ποιοτικό χώρο. 

Ο χώρος της πισίνας (Poolside) είναι πραγματικά μια αποκάλυψη, βλέποντας την να ξεδιπλώνεται ανάμεσα στις αιωνόβιες ελιές. Είναι μια απόλαυση τους ζεστούς μήνες του χρόνου για αξέχαστες στιγμές. Εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα της δεξίωσης σας περιβαλλόμενος από ψηλούς τοίχους στολισμένους με αναρριχώμενα και λουλούδια. Η δυνατότητα φιλοξενίας είναι περίπου 450 άτομα. Ο φωτισμός διακριτικός και σοφιστικέ με κολώνες τοποθετημένες εκεί που χρειάζεται με χωνευτό φωτισμό που τονίζει τα πέτρινα τοιχεία

Το Luxury Room μαζί με την πέργκολα που συνήθως φιλοξενεί το μπουφέ είναι μια φυσική συνέχεια του χώρου της πισίνας ,έτοιμο να σας υποδεχτεί στην περίπτωση μιας καλοκαιρινής καταιγίδας αλλά και για τις χειμωνιάτικες νύχτες με το πετρόχτιστο τζάκι που δεσπόζει στον χώρο. Έχει χωρητικότητα 320 ατόμων και περιβάλλεται από μεγάλες γυάλινες επιφάνειες για να απολαμβάνει ο κάθε καλεσμένος την πλούσια βλάστηση.

Ο Prive χώρος του κτήματος (630 τ.μ) είναι ιδανικός για δεξιώσεις 180-200 ατόμων για εσάς που επιθυμείτε κάτι πιο προσωπικό. Περιβάλλεται από τεράστια δέντρα. Μοντέρνος αλλά με μοναστηριακές πινελιές και βαριές πόρτες. Το μπαρ στην αριστερή του πλευρά αλλά και ο βραχόκηπος με τα συντριβάνια δίνουν μια νεανική νότα και ο συνδυασμός πέτρας και ξύλου προσθέτουν την αίσθηση της πολυτέλειας και αρχοντιάς. Είναι ένας χώρος που προκαλεί μοναδικά συναισθήματα, ένα μέρος που δεν το άγγιξε το πέρασμα του χρόνου, έτοιμος να φιλοξενήσει κάθε εταιρικό event και επαγγελματική εκδήλωση.

Μεταξύ των υπόλοιπων παροχών του Κτήματος Βελλή συμπεριλαμβάνονται τα 2 ιδιωτικά parking, εταιρία στάθμευσης-υποδοχής, στολισμός και διακόσμηση του χώρου, Dj με πλήρη ηχητική κάλυψη, Πισίνα με ναυαγοσώστη.

Ο χώρος διατίθεται για εταιρικές εκδηλώσεις και  κοινωνικές δεξιώσεις (γάμους, βαπτίσεις, κάθε είδους party- bachelor, birthday, reunion, ρεβεγιόν, πάρτυ μασκέ , παιδικά, τελειόφοιτων, pool party, prive party).

Εταιρικές εκδηλώσεις

Είναι γνωστό ότι μέσα σε φιλικό και ευχάριστο κλίμα εμπνέονται οι καλύτερες ιδέες και κλείνονται οι σπουδαιότερες συνεργασίες. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει καλό φαγητό και ποτό είτε μεταξύ συναδέλφων, είτε μεταξύ συνεργατών, είτε στο πλαίσιο κάποιου συνεδρίου, ή μιας απλής αλλά εξίσου σημαντικής εταιρικής εκδήλωσης.

Η Μ+Μ Catering Services βρίσκεται εκεί να συμβάλλει στην οργάνωση της εκδήλωσης σας και σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και ξεχωριστές ιδέες γευμάτων για όλη τη διάρκεια της μέρας.

Μια τέτοια εκδήλωση απαιτεί ευελιξία και επαγγελματισμό και εμείς σε συντονισμό με τους έμπειρους συνεργάτες μας σας εγγυόμαστε ότι θα γίνει πραγματικότητα.

Χαρακτηριστικά

300 - 500 Άτομα
Πισίνα
έως και 400 άτομα

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κτήμα Βέλλη"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

7 + 12 =

Δημοφιλή Άρθρα