To Gala Multi Events, o νέος χώρος που δημιουργήσαμε επί της Λ. Βάρης, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει άνετα 370 άτομα στην υπέροχη αίθουσα με το μοναδικό ανοιγόμενο αίθριο των 75 τετραγωνικών και τουλάχιστον 430 άτομα στον καταπράσινο υπαίθριο χώρο, με τον εντυπωσιακό καταρράκτη και την λιμνούλα!

Όλοι οι χώροι μας μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, να διακοσμηθούν και να στολιστούν στο ύφος και σύμφωνα με την αισθητική που θα σας εκφράζει.

Στείλτε όσες προσκλήσεις θέλετε. Με δύο πλήρως εξοπλισμένα bar, μπουφέ για finger food , καναπέδες, D.J.’s , ηχητικό σύστημα που θα ζήλευε το μεγαλύτερο Club της Αθήνας, κατάλληλο φωτισμό και χώρο για 800 άτομα το μόνο που σας μένει, είναι να κλείσετε την ημερομηνία.

Θεατρικά, Βραδιές Tango, Βραδιές Ποίησης. Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες, ούτως ώστε, να μπορούμε με μικρές επεμβάσεις, να τις διαφοροποιήσουμε, ανάλογα τις ανάγκες σας! Το κατάλληλο για χορό πάτωμα, του GALA multi events, είναι ένας από τους λόγους που διάφορα χορευτικά συγκροτήματα, (και σύλλογοι), διοργανώνουν τις παρουσιάσεις και χοροεσπερίδες τους εδώ.

Παροχές για το εταιρικό σας event

  • Μοναδικό Μπουφέ. Το κτήμα μας έχει επενδύσει πολύ στο φαγητό και την ποιότητα του. Γι αυτό και έχει δημιουργήσει μια υπερσύγχρονη κουζίνα κάτω ακριβώς από την αίθουσα δεξίωσης! Αυτό μας δίνει ακόμα ένα πλεονέκτημα για την ποιότητα του φαγητού μας. Όλα τα φαγητά στο buffet είναι ζεστά και παραμένουν ζεστά καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Μια γευστική δοκιμή θα σας πείσει!
  • Event Receptior. Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε εύκολα και απλά ακόμα και μέσω του κινητού σας να φτιάξετε την λίστα των καλεσμένων σας και να βρείτε πιά είναι η καλήτερη θέση για αυτούς. Τους αλλάζετε θέση ακόμα και μερικές ώρες πριν την δεξίωση. Λίγες ώρες πριν το μυστήριο σας θα λάβουν μήνυμα σας που θα τους ευχαριστεί, θα τους ενημερώνει για την θέση τους καθώς και το link του χάρτη για να βρούν το GALA εύκολα και χωρίς ταλαιπωρία.
  • Διακόσμηση Χώρου. Για να μειώσουμε το δικό σας κόστος, έχουμε φροντίσει και σας δίνουμε δωρεάν ένα βασικό πακέτο στολισμού για την αίθουσα και τα τραπέζια.
  • Υπαίθριος χώρος. Ο Υπαίθριος χώρος του Gala μπορεί να φιλοξενήσει τουλάχιστον 500 άτομα με εντυπωσιακό θέαμα τον καταρράκτη και την λιμνούλα.
  • Κλειστή αίθουσα. Κλειστή αίθουσα με δυνατότητα να φιλοξενήσει άνετα 370 άτομα.
  • Λειτουργεί όλο τον χρόνο - Αίθουσα με ανοιγόμενο αίθριο. Το κτήμα μας διαθέτει μια ανακαινισμένη αίθουσα με ανοιγόμενο αίθριο 75τμ στο ταβάνι! Είναι η τέλεια λύση για εταιρικά events, που γίνονται τον χειμώνα. Με 75 τετραγωνικά μέτρα άνοιγμα, δηλαδή σχεδόν το ένα τρίτο της αίθουσας, αφήνει την καλοκαιρινή αίσθηση με τις μυρωδιές των νυχτολούλουδων να πλανώνται  στην ατμόσφαιρα ενώ την ίδια στιγμή η απόλυτη σιγουριά θα σας αφήσει ήσυχους και χαλαρούς να απολαύσετε την υπόλοιπη βραδιά.
  • Ωράριο χωρίς περιορισμό. Χαρείτε τη  σημαντική αυτή βραδιά μαζί με τους καλεσμένους σας χωρίς περιορισμούς!
  • Εύκολη πρόσβαση. Το Gala Multi Events είναι εύκολα προσβάσιμο και από την Ποσειδώνος αλλά και μέσω της Αττικής Οδού.
  • Άνετο Parking. Το κτήμα μας διαθέτει παρκαδόρους και άνετο Parking για τους καλεσμένους σας.

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
150 - 300
Ακριβής Αριθμών Ατόμων: 
250 άτομα

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Gala Multi Events"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
6 + 9 =

Δημοφιλή Άρθρα