Μεντής - Μουσικές Αίθουσες Δεξιώσεων

Οι Αίθουσες Δεξιώσεων Μεντής και το Κτήμα Φυλλίδος Γη αποτελούνται από τέσσερεις μοναδικές αίθουσες και έναν εξωτερικό χώρο στα προάστια της Αθήνας.

Τέσσερεις θαυμάσιοι χώροι για να γιορτάσετε τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής σας σε ένα ιδανικό περιβάλλον για κάθε εκδήλωση… από εταιρικά events μέχρι πολιτιστικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτυ.

Τα τελευταία εικοσιένα χρόνια μαζί σας στις καλύτερες στιγμές σας βρίσκονται οι Αίθουσες Δεξιώσεων Μεντής και το Κτήμα Φυλλίδος Γη. Μας γνωρίζετε για την άριστη εξυπηρέτηση, το υπέροχο φαγητό, την φιλική ατμόσφαιρα, την οργάνωση μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και την επιλεγμένη μουσική.

Κάθε εκδήλωση για εμάς είναι μια πρόκληση να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να σας μείνει αξέχαστη. Γιατί γνωρίζουμε πως το εταιρικό event σας θέλετε και πρέπει να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Η αγάπη και ο σεβασμός σε αυτό που κάνουμε είναι ευδιάκριτα και καθορίζονται από τις συνεχείς προσπάθειες για αναβάθμιση των χώρων μας χωρίς ποτέ να θυσιάσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών και την άψογη εξυπηρέτηση.

Η μεγαλύτερη πρόκληση και χαρά για μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Αίθουσα Παμβώτις

Η Παμβώτις είναι ένας χώρος που δεν απέτυχε ποτέ να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους μας. Ο απαλός φωτισμός της και τα μοντέρνα στοιχεία της στον περιβάλλοντα χώρο δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας. Ιδιαίτερος χώρος με στυλ για ένα εντυπωσιακό εταιρικό event.

Δυνατότητα φιλοξενίας: Ο χώρος διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας.

Αίθουσα Λιθαρίτσια

Η Λιθαρίτσια είναι ένας ρομαντικός χώρος με στυλ και άνεση. Η Λιθαρίτσια ενδείκνυται για κάθε είδους διακόσμηση η οποία, μόνο προσδίδει στον χώρο παρά αφαιρεί. Είναι ένας χώρος που φιλοξενεί εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Δυνατότητα φιλοξενίας: Ο χώρος διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας.

Mentis Palace

Η αίθουσα ειναι ειδικά διαμορφωμένη μας αίθουσα για cocktail parties και εταιρικά events.

Δυνατότητα φιλοξενίας: ο χώρος διαμορφώνεται ανάλογα με των αριθμό των καλεσμένων σας.

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
150 - 300
300 - 500
Ακριβής Αριθμών Ατόμων: 
4 αίθουσες - Ο χώρος διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας (μέχρι 450 άτομα)

Highlights

Επιπλέον Διαθέσιμοι Χώροι

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Μεντής - Μουσικές Αίθουσες Δεξιώσεων"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
1 + 4 =

Δημοφιλή Άρθρα