Πολυχώρος Ονείρων

Στην καρδιά των Μεσογείων, στο Μαρκόπουλο με τη συνεργασία μιας ομάδας έμπειρων αρχιτεκτόνων και διακοσμητών μετατρέψαμε ένα πρώην βιομηχανικό συγκρότημα σε έναν εναλλακτικό πολυχώρο εκδηλώσεων, ο οποίος αποτελείται από 2 κτίρια επιφάνειας 1300 τ.μ. έκαστο και από 2 μοντέρνους εξωτερικούς χώρους συνολικής έκτασης 18 στρεμμάτων.

Ο «ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ» διαθέτει δύο κτίρια, επιφάνειας 1300 τ.μ. με τους αντίστοιχους εξωτερικούς χώρους , το "Different" και το "Prive Loft", που αντιπροσωπεύουν τη σύγχρονη ερμηνεία του minimal design & του παραδοσιακού ασιατικού στυλ, με εσωτερική διακόσμηση από μοναδικά συλλεκτικά κομμάτια και ιδιαίτερα προσεγμένους εξωτερικούς χώρους. Οι μοναδικές παροχές του συγκροτήματος βοηθούν ακόμα περισσότερο στην διοργάνωση άψογων εκδηλώσεων όλες τις εποχές του χρόνου.

Ο εξωτερικός χώρος του "Different" είναι καταπράσινος και μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση μέχρι και 700 άτομα. Πρόκειται για έναν πολύ προσεγμένο κήπο ο οποίος περιβάλλεται από ελιές, λέιλαντ, δεντρολίβανα και αρωματικά βότανα και προσφέρει υπέροχη θέα στα βουνά της Μεσογαίας.
Ο εσωτερικός χώρος του "Different" έχει μοντέρνο industrial χαρακτήρα και πλαισιώνεται με αντίκες και έργα τέχνης. Στο κέντρο του κτίσματος δεσπόζει ένα υπόσκαφο ενυδρείο 60 τ.μ. το οποίο φωτίζεται με led και από από τα σιντριβάνια του υπάρχει διαρκής ροή νερού.
Η μέγιστη δυνατή χωρητικότητα είναι τα 420 άτομα.

Το "Prive Loft" εξωτερικά έχει σκληρό δάπεδο επενδυμένο με ποταμίσιες πέτρες από την Ταϊλάνδη και αγκαλιάζεται από το βουνό στη βάση του οποίου είναι δομημένο. O χώρος περιβάλλεται από ελιές, διαθέτει έναν υπέροχο υπερυψωμένο χώρο όπου συνήθως δημιουργούμε lounge corners και επικοινωνεί με τον εσωτερικό χώρο ο οποίος πραγματικά είναι ο πιο ιδιαίτερος που υπάρχει στην αγορά.
Ο χώρος του "Prive Loft" διαθέτει μια υπέροχη εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα στην οποία καταλήγει ένα δρύινο τραπέζι νερού, μοναδικά έργα τέχνης, ανοιχτά τζάκια και ένα εντυπωσιακό champagne bar νερού.
H χωρητικότητα του εξωτερικού του χώρου είναι 450 άτομα και του εσωτερικού 400.

Η πρόσβαση στο χώρο είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς βρίσκεται στην πρόσοψη της λεωφόρου Λαυρίου, η οποία αποτελεί τη φυσική συνέχεια της Aττικής Oδού.

Στον «ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΟΝΕΙΡΩΝ» φιλοξενούμε εταιρικά events, meetings, σεμινάρια, παρουσιάσεις προϊόντων, cocktail party και μεγάλες εκδηλώσεις, με απόλυτο επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
150 - 300
300 - 500
> 500
Ακριβής Αριθμών Ατόμων: 
600 άτομα στον εξωτερικό χώρο και 380 άτομα στον εσωτερικό χώρο

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Πολυχώρος Ονείρων"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
5 + 4 =

Δημοφιλή Άρθρα