Πολυχώρος Ονείρων

Στην καρδιά των Μεσογείων, στο Μαρκόπουλο με τη συνεργασία μιας ομάδας έμπειρων αρχιτεκτόνων και διακοσμητών μετατρέψαμε ένα πρώην βιομηχανικό συγκρότημα σε έναν εναλλακτικό πολυχώρο εκδηλώσεων, ο οποίος αποτελείται από 2 κτίρια επιφάνειας 1300 τ.μ. έκαστο και από 2 μοντέρνους εξωτερικούς χώρους συνολικής έκτασης 18 στρεμμάτων.

Ο «ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ» διαθέτει δύο κτίρια που αντιπροσωπεύουν τη σύγχρονη ερμηνεία του minimal design & του παραδοσιακού ασιατικού στυλ, με εσωτερική διακόσμηση από μοναδικά συλλεκτικά κομμάτια και ιδιαίτερα προσεγμένους εξωτερικούς χώρους. Οι μοναδικές παροχές του συγκροτήματος βοηθούν ακόμα περισσότερο στην διοργάνωση άψογων εκδηλώσεων όλες τις εποχές του χρόνου.

Η πρόσβαση στο χώρο είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς βρίσκεται στην πρόσοψη της λεωφόρου Λαυρίου, η οποία αποτελεί τη φυσική συνέχεια της Aττικής Oδού.

Στον «ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΟΝΕΙΡΩΝ» φιλοξενούμε εταιρικά events, meetings, σεμινάρια, παρουσιάσεις προϊόντων, cocktail party και μεγάλες εκδηλώσεις, με απόλυτο επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
150 - 300
300 - 500
> 500
Λεπτομέρειες: 
έως 1000 άτομα

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
έως 380 άτομα

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Πολυχώρος Ονείρων"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
1 + 0 =

Δημοφιλή Άρθρα