Tips για τη κοπή εταιρικής πίτας

Tips για τη κοπή εταιρικής πίτας

Tips για τη κοπή εταιρικής πίτας

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας αποτελεί μια καθιερωμένη συνάντηση για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις! Σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου επαγγελματικού έτους γεμάτο νέες ιδέες και σχέδια.

Παρακάτω θα βρείτε 4 tips για την οργάνωση της εταιρικής σας εκδήλωσης:


enlightened Επιλέξτε τον κατάλληλο χώρο για την φιλοξενία του event σας. Οργανώστε ένα εταιρικό party με μια πιο φιλική ατμόσφαιρα επιλέγοντας έναν χώρο που θα καλύπτει τις απαιτήσεις σας.

enlightened Συνδυάστε το κατάλληλο menu φαγητού ή ποτού και απολαύστε μαζί με τους καλεσμένους σας ευφάνταστα ποτά και γευστικά signature cocktails.

enlightened Η παρουσία ενός επαγγελματία φωτογράφου θα καλύψει την ατμόσφαιρα και θα απαθανατίσει τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της εκδήλωσής σας. Επιπλέον, ένα Photo booth θα ξαφνιάσει θετικά τους συνεργάτες σας! 

enlightened Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα συμβολικό εταιρικό δώρο ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη χρονιά που πέρασε αλλά και ανυπομονησίας για την νέα χρονιά που ξεκινά.

Στο etairikaevents.gr θα βρείτε εύκολα όλα όσα χρειάζεστε για τη φιλοξενία της εταιρικής σας εκδήλωσης έχοντας τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε εύκολα με επαγγελματίες του χώρου για προσφορές και ιδέες! Σας ευχόμαστε ένα Χαρούμενο και Παραγωγικό νέο έτος!

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα