Καλωσορίστε στην My Experience Walks , τον απόλυτο προορισμό για μοναδικές περιπέτειες που συνδυάζουν τα Interactive Escape Games με τους επαγγελματικούς στόχους της εταιρείας σας. Εδώ, δεν δημιουργούμε απλώς tailor made activities για team building, αλλά κυρίως προωθούμε τη συνοχή και την αρμονική συνεργασία ανάμεσα στην ομάδα σας.

Η στρατηγική, η συνεργασία, η θετική ενέργεια και ο υγιής ανταγωνισμός αποτελούν τα βασικά στοιχεία που επιδιώκουμε να ενσωματώσουμε μέσω των εταιρικών Team Building Events. Επιπλέον, προσφέρουμε διασκέδαση με κύριο στόχο τη βελτίωση της απόδοσης στον εργασιακό χώρο μέσω του team bonding, προσφέροντας δραστηριότητες που αντανακλούν τον χαρακτήρα και την ταυτότητα κάθε εταιρείας. Ακόμη, οι δραστηριότητές μας απευθύνονται και σε παιδιά, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να παρευρεθούν σε διάφορα ομαδικά tours , όπως αυτά στην Πλάκα και τον Εθνικό Κήπο.

Ζητήστε προσφορά από "My Experience Walks"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
3 + 7 =

Δημοφιλή Άρθρα