Το κτίριο του The HUB Events, στο οποίο για αρκετές δεκαετίες λειτουργούσε το εργοστάσιο της Palco, αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα βιομηχανικής αρχιτεκτονικής των περασμένων δεκαετιών. Πρόκειται για ένα μεγάλο βιομηχανικό χώρο, με στοιχεία Bauhaus, ο οποίος χάρη στην ευέλικτη υποδομή του μπορεί να φιλοξενήσει πλήθος εκδηλώσεων.

Η JAVA είναι μία αίθουσα 300 τ.μ., η οποία βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου και είναι ιδανική για όλων των ειδών τις εκδηλώσεις, καθώς ο ευέλικτος χαρακτήρας της μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις ανάγκες. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού χώρο, με μεγάλα ανοίγματα, βιομηχανικό δάπεδο, ρυθμιζόμενα διαχωριστικά και εντυπωσιακό χτιστό bar, ο οποίος διαθέτει ειδικό ρυθμιζόμενο φωτισμό και πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Από το 2010, έχουν περάσει από τους ιδιαίτερους χώρους του The HUB Events δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες και έχουν φιλοξενηθεί δράσεις από τις σημαντικότερες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
150 - 300
300 - 500
Ακριβής Αριθμών Ατόμων: 
έως 120 άτομα σε θεατρική διάταξη και έως 300 σε party

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "The Hub Events"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
1 + 8 =

Δημοφιλή Άρθρα