Το Eleon Loft, ένας πολυμορφικός χώρος εκδηλώσεων στον Βοτανικό, στεγάζεται λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης, στην κορυφή ενός υπερσύγχρονου βιοκλιματικού κτιρίου, απέναντι από το Χρηματιστήριο Αξιών, απολαμβάνοντας το προνόμιο της εύκολης πρόσβασης με αυτοκίνητο και ΜΜΜ, αλλά και της μοναδικής θέας στην Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και την κατάφωτη νυχτερινή Αθήνα.
To συνολικής έκτασης 1.500 τ.μ. είναι ένας ευέλικτος, πολυμορφικός χώρος, διαφορετικός από κάθε άλλον αντίστοιχο στην Ελλάδα, που ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις κάθε κλίμακας συνεδρίων, σεμιναρίων ή κοινωνικών εκδηλώσεων.
Το Eleon Loft διαθέτει ένα λειτουργικό Συνεδριακό Κέντρο με τον πλέον σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και τεχνική υποστήριξη, που σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό, αποτελούν την ιδανική επιλογή για την διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων και corporate events
Η 360◦ θέα της Αθήνας, ο σύγχρονος εξοπλισμός με πλήρη τεχνική υποστήριξη, η άψογη εξυπηρέτηση και οι υψηλής ποιότητας γαστριμαργικές προτάσεις του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο, Γάλλου Executive Chef, Jean Yves Carattoni ολοκληρώνουν τη συνεδριακή εμπειρία, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.
Στις εγκαταστάσεις του Eleon Loft λειτουργεί ιδιωτικό parking.

Ακριβής αριθμός των ατόμων: έως 500 άτομα για καθιστό δείπνο και 1000 άτομα για όρθιο Cocktail party

Highlights

• Λειτουργικός και καλαίσθητος χώρος 
• Εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο και ΜΜΜ
• Μίνιμαλ αισθητικη
• Άνετο δωρεάν parking - πρόσβαση ΑΜΕΑ
• Menu υψηλής ποιότητας
• Πανοραμική θέα της Αθήνας

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
150 - 300
300 - 500
> 500
Ακριβής Αριθμών Ατόμων: 
450 άτομα καθιστό δείπνο / 1000 άτομα όρθιο cocktail

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Eleon Loft"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
3 + 6 =

Δημοφιλή Άρθρα