Δίπλα στο μουσείο Μπενάκη της Πειραιώς, ένα παλιό εργοστάσιο καλλυντικών μετατράπηκε σε έναν χώρο ερωτεύσιμο. Ποιος ξέρει; Ίσως να είναι αποτέλεσμα των καλλυντικών που πέρασαν από πάνω του.
Το όνομα αυτού, Τ16. Ένας χώρος βραβευμένος ως το καλύτερο coworking space της Αθήνας στα “Coworker Members’ Choice Awards” 2018.
Στην Τ16 η εργοστασιακή λιτότητα του industrial design συνδυάστηκε με την πολυτέλεια. Η λεία, αστραφτερή, διάφανη επιφάνεια του γυαλιού κόβει τον άγριο, ματ, αδιαπέραστο όγκο του μπετόν. Λεπτομέρειες από μαύρο μάρμαρο και corian κάνουν κόντρες με τους γυμνούς μεταλλικούς σωλήνες.
Εμβληματικά έπιπλα design μεγάλων αρχιτεκτόνων περιμένουν με την αύρα των δημιουργών τους να υποδεχτούν τον επόμενο επισκέπτη.
Η T16 αγαπάει την πόλη όσο και τη φύση. Γι’ αυτό φέρνει το έξω, μέσα: Μία αληθινή ελιά, φυτεμένη στην εσωτερική Πλατεία της Ελιάς, φέρνει το μεσογειακό τοπίο μέσα στην αστική καθημερινότητα. Κι όπως μια βόλτα έξω στον δρόμο καταλήγει πάντα σε ένα Café, έτσι γίνεται και στην T16. Στο βάθος περιμένει ένα φιλόξενο Café, για γνωριμίες, συναντήσεις, φαγητό, χαλάρωση. Όσο για εκείνους που θέλουν να αισθάνονται κυριολεκτικά στην κορυφή, υπάρχει η μεγάλη ταράτσα με το Penthouse, έναν γοητευτικό χώρο που θυμίζει διαμέρισμα. Το διαμέρισμα στο οποίο όλοι θα ήθελαν να μένουν στο Γκάζι.
Στην T16 μπορείτε να φιλοξενήσετε κάθε είδους εκδηλώσεις: εταιρικές/ιδιωτικές, συναντήσεις, παρουσιάσεις, workshops, σεμινάρια, webinars, γεύματα/δείπνα, cocktail,party κ.λπ., σε περιστασιακή ή τακτική βάση. Ανακαλύψτε τις μοναδικές υπηρεσίες μας στην οργάνωση και παραγωγή εκδηλώσεων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
- Video projector
- TV 42-65’’
- Flipchart
- Ενισχυτής
- Ηχεία
- Μικρόφωνο
- Pointer
- Καλώδια σύνδεσης laptop
- Wi-Fi Internet (1GB)

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
150 - 300
Ακριβής Αριθμών Ατόμων: 
200 άτομα

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "T16"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
12 + 1 =

Δημοφιλή Άρθρα