Η The Project Gallery είναι ο κατάλληλος χώρος για να οργανώσετε το event που οραματίζεστε!


Η επόμενη αναδυόμενη δράση σας θα πρέπει να είναι μοναδική και να προσελκύσει το κοινό που θέλετε. Είτε επιθυμείτε να οργανώσετε ένα συνέδριο, μια εταιρική συνάντηση, ένα event μόδας, παρουσίαση βιβλίου, παρουσίαση προϊόντων, bazaar και οτιδήποτε έχετε ονειρευτεί σε ένα πλαίσιο υψηλής αισθητικής και κομψότητας, η The Project Gallery μπορεί να σας βοηθήσει διαθέτοντας τον χώρο της για την πραγμάτωση των φιλοδοξιών σας.

Η ομάδα μας, απαρτίζεται από καταρτισμένους επαγγελματίες ( καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, γραφίστες, marketing managers, δημιουργούς, επιμελητές, κοινωνιολόγους και τεχνικούς) με διάθεση να σας συμβουλεύσουν και να συνεργαστούν μαζί σας απογειώνοντας το event που οραματίζεστε, προτείνοντάς σας καινοτόμες ιδέες υπό το πρίσμα μιας υψηλής αισθητικής.


Η The Project Gallery σας παρέχει τον κατάλληλο χώρο στην πιο in περιοχή της Αθήνας. Η τοποθεσία μας είναι στο Μοναστηράκι, Νορμανού 3, εντός της στοάς. Σε μια επιφάνεια 150 τετραγωνικών μέτρων ένας μίνιμαλ χώρος με γκρι βιομηχανικό δάπεδο, μαύρα μεταλλικά κουφώματα και εσωτερικά χωρίσματα, που διαθέτει μπαλκόνι σε όλο το μήκος της πρόσοψης, μπορεί να γίνει ο ιδανικός χώρος για μια δράση!


Η γκαλερί μας, είναι σημείο αναφοράς ανάμεσα στις πιο κοσμοπολίτικες γειτονιές της πόλης. Το Σύνταγμα, απέχει μόλις λίγα λεπτά, αποτελώντας έναν σημαντικό εμπορικό δρόμο και κατηφορίζοντας το Μοναστηράκι φημίζεται για τα παλαιοπωλεία, τα ταβερνάκια και τα μπαρ που κοσμούν τα στενά σοκάκια. Δίπλα μας, τα αρχαία και μια βόλτα στα Αναφιώτικα και στην Ακρόπολη δεν θα σας απογοητεύσει!

Wave your own story at The Project Gallery!

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
Ακριβής Αριθμών Ατόμων: 
Έως 150 όρθιοι ή έως 80 καθήμενοι

Highlights

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "The Project Gallery"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
1 + 2 =

Δημοφιλή Άρθρα