Η αίθουσα εκδηλώσεών μας με ονομασία ‘’Emerald’’, πρόσφατα ανακαινισμένη και πλήρως εξοπλισμένη είναι η ιδανική λύση για κάθε τύπο εκδήλωσης.

Σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία του ξενοδοχείου μας σε ότι αφορά την οργάνωση συνεδρίων και event θα φροντίσουμε στην άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης σας. Η αίθουσα ‘’Emerald’’ με συνολική έκταση 131 τ.μ. και την δυνατότητα multiuse με την χρήση των αποσπώμενων διαχωριστικών τοίχων δίνει την δυνατότητα στην δημιουργία δύο διαφορετικών αιθουσών με ενδιάμεση σύνδεση. Με πλήρη ηχομόνωση μπορεί να καλύψει τον μέγιστο αριθμό των 200 ατόμων.

Η αίθουσα μας παρέχει φυσικό φωτισμό αλλά και φωτισμό διαβάθμισης, πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό, εξωτερική είσοδο και είσοδο ΑΜΕΑ. Παρέχουμε την επιλογή διάταξης της αίθουσας όλων των τύπων. Πλούσιες επιλογές σε coffee breaks και επιλογές φαγητού από την έμπειρη ομάδα του Σεφ μας και της κουζίνας μας.

Το ξενοδοχείο μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να εγγυηθεί ένα άριστο αποτέλεσμα για το εταιρικό events σας.

Τύποι εκδηλώσεων

Χωρητικότητα

Έυρος ατόμων: 
Έως 20
21 με 50
51 με 100
101 με 150
151 με 200
Ακριβής Αριθμών Ατόμων: 
μέχρι 200 άτομα χωρητικότητα

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Emmantina Hotel"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
3 + 6 =

Δημοφιλή Άρθρα