Έχοντας από τους πιο σύγχρονους multi- functional χώρους, το Congo Palace μπορεί να σχεδιάσει και να φιλοξενήσει συνεδριάσεις, διασκέψεις και κάθε είδους εταιρική εκδήλωση έως και 300 ατόμων.

Το ξενοδοχείο μας, ανανεωμένο και σύγχρονο, συνεχίζει την παράδοση της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο κέντρο της ελληνικής Ριβιέρας από το 1960, παρέχοντας ιδανική διαμονή, ποικιλία επιλογών σε εστίαση και ψυχαγωγία, με ζεστή, φιλική προσέγγιση και επαγγελματισμό.

Δύο κύριες αίθουσες τελευταίας τεχνολογίας, πρότυπα ασφαλείας, με πλήρη εξοπλισμό καθώς και πλούσιες σε ποιότητα και ποικιλία επιλογές φαγητού, ιδανικές για όλα τα είδη των εταιρικών σας εκδηλώσεων.

Προσφέρουμε ποικίλα μεγέθη και είδη αιθουσών προκειμένου να ταιριάζει σε κάθε σας περίσταση. Από ένα διοικητικό συμβούλιο μέχρι και λανσάρισμα προϊόντων, μια εκδήλωση στο Congo Palace κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας.

Κάθε αίθουσά μας μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας και να τη συνδυάσετε με μία ή και παραπάνω γευστικές επιλογές.

Βεβαίως το οργανωτικό και εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα της εταιρικής εκδήλωσής σας έτοιμο να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
150 - 300
Ακριβής Αριθμών Ατόμων: 
240 άτομα

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Congo Palace"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
2 + 1 =

Δημοφιλή Άρθρα