Η SOLID ανήκει στον Περικλή και Γιάννη Δημητρόπουλο και είναι ένας πολυβραβευμένος μοναδικός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις όλων των ειδών.
Η SOLID βραβεύτηκε το 2020 με τα βραβεία "Best New Venue" & "Best City Center Venue" & "Best Party Venue" & "Best Venue For Meetings" &"Best Workspace Venue" γιατί είτε είναι POP-UP Store, Σεμινάριο Μαγειρικής, Μάθημα Yoga, Επαγγελματική Συνάντηση, Private Δείπνο, Φωτογράφηση, Διαφημιστικό ή ακόμα και Party, στη SOLID είναι σίγουρο ότι η εκδήλωση σας θα μείνει μία αξέχαστη εμπειρία…Προσφέρει επίσης υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες Catering, Bar, DJ και custom-made έπιπλα, σχεδιασμένα να καλύπτουν τι ανάγκες όλων των ειδών των εκδηλώσεων.

Πλαισιωμένο από έναν αστικό κήπο, στον πρώτο όροφο ενός (κατά τα άλλα) αδιάφορου επαγγελματικού κτιρίου σε κεντρικό σημείο της αγοράς στο φάρο του Ψυχικού, ο χώρος της SOLID, εδραιώθηκε σε αυτή την κομβική γωνία για να δώσει τη δική του αισθητική στα βόρεια προάστια.

Κυρίαρχο στοιχείο της σύνθεσης αποτελεί η διαμόρφωση των ανοιγμάτων με ένα σύστημα μεταλλικών χειροποίητων κουφωμάτων με καϊτια.Το άμεσο γειτονικό αστικό περιβάλλον διασπάται – καδράρεται έτσι, ως ένα αποσπασματικό σύνολο εικόνων.

Χειροποίητο παλαιωμένο τούβλο, μάρμαρο, ξύλο στις στρώσεις των δαπέδων καθώς επίσης και σε τμήματα της οροφής, παραδοσιακή πατητή κονία από φυσικά πετρώματα, δέρμα, λαμαρίνα, χαλκός..Το βιομηχανικό στυλ είναι η κύρια αισθητική, με τη χρήση υλικών στη πρωτογενή τους μορφή και σε φυσικές αποχρώσεις ο χώρος διαμορφώνει τη δική του ταυτότητα και προσφέρει μια αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς.

Στο κέντρο διαμορφώνεται το καθιστικό των γραφείων, το οποίο οριοθετείται από έναν γραμμικό φωτισμό, προσδιορίζοντας τη θέση του χώρου υποδοχής, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχει το μεταλλικό τζάκι.

Πατήστε εδώ για να δείτε το χώρο σε εικονική περιήγηση (virtual tour)!

 

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
Ακριβής Αριθμών Ατόμων: 
έως 150 άτομα

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "SOLID"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
3 + 1 =

Δημοφιλή Άρθρα