Κτήμα Ορεινό

Το Κτήμα Ορεινό βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία στους πρόποδες της Πάρνηθας όπου τα χρώματα από το πράσινο του βουνού, τα πολύχρωμα λουλούδια και τα αρωματικά βότανα δένουν αρμονικά δημιουργώντας ένα φανταστικό σκηνικό για την πραγματοποίηση μιας επιτυχημένης εταιρικής εκδήλωσης.

Το Kτήμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 550 άτομα και 370 άτομα σε περίπτωση βροχής στον ίδιο χώρο του κτήματος. Στο Κτήμα Ορεινό απλά συνεχίζουμε την δεξίωση κλείνοντας τις οροφές χωρίς να σας αλλάξουμε τον χώρο που έχετε επιλέξει ή να σας βάλουμε κάτω από τέντες. Στον χώρο του κτήματος έχουμε δημιουργήσει μία αίθουσα πολυτελείας με ανοιγοκλεινόμενες οροφές και τζαμαρίες δίπλα στην πισίνα που σε περίπτωση κακοκαιρίας κλείνουν και συνεχίζεται η δεξίωση χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορεί να λειτουργήσει χειμώνα και καλοκαίρι αφού διαθέτει κλιματισμό.

Ο χώρος τη πισίνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μεσημεριανά εταιρικά events με finger food και open bar με χρήση της πισίνας για μπάνιο σε συνδυασμό με ξαπλώστρες και δροσερά coctail .

Η πρόσβαση στο είναι πολύ εύκολη από εθνική οδό και οι καλεσμένοι σας μόλις έρθουν θα βρουν ένα άνετο φυλασσόμενο parking.

Αίθουσα Ίρις

Eίναι στο κεντρικό κτήριο στο ισόγειο με θέα στους κήπους και την πισίνα. Πραγματοποιήστε το εταιρικό event σας και κάθε είδους εκδήλωση σε έναν ξεχωριστό χώρο πολυτελείας με δυνατότητα φιλοξενίας 300 ατόμων σε καθιστό γεύμα και ως 400 σε κοκτέιλ. Η αίθουσα 'Ιρις διαθέτει κλιματισμό, εξαερισμό, video wall και δωρεάν parking.

Αίθουσα Θέτις

Το γυάλινο ασανσέρ με θέα σε όλη την Αθήνα θα σας οδηγήσει εσάς και τους καλεσμένους σας στον 1ο όροφο. Πραγματοποιήστε ένα ιδιαίτερο εταιρικό event ή εκδήλωση σε έναν ξεχωριστό χώρο πολυτελείας με δυνατότητα φιλοξενίας 150 ατόμων σε καθιστό γεύμα και ως 300 σε κοκτέιλ, Η αίθουσα Θέτις διαθέτει κλιματισμό, εξαερισμό, video wall και δωρεάν parking. Επίσης διαθέτει εξωτερικό χώρο με μεγάλο μπαλκόνι, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για open bar ή στήσιμο buffet καθώς και εξωτερική δεξίωση μέχρι 80 ατόμων. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής φωτορυθμικών, για την φιλοξενία ενός αξέχαστου εταιρικού event ή πάρτι.

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
150 - 300
300 - 500
> 500
Ακριβής Αριθμών Ατόμων: 
μέχρι 370 άτομα σε buffet / 550 cocktail

Highlights

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κτήμα Ορεινό"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
11 + 5 =

Δημοφιλή Άρθρα