Ξεκίνησε ως μπακαλοταβέρνα το 1920. Εξελίχθηκε σε ταβέρνα κυνηγιού, πέρασε από τον μεσοπόλεμο στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο στη Χούντα με σύμβουλο το ένστικτο των ανδρών Σαλματάνη και την επιμονή στην ποιότητα. Η περιοχή της Κηφισιάς σε συνδυασμό με το όνομα έκαναν τον Σαλματάνη το μέρος για φαγητό με συνδαιτυμόνες όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Χατζιδάκις και άλλοι. Ο ίδιος χώρος αποτελεί το παλαιότερο μαγαζί για φαγητό στην Κηφισιά.

Η 4η γενιά Σαλματάνη έχει μετατρέψει το ταβερνείο του κάποτε σε εστιατόριο του σήμερα και συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του.Το ιστορικό εστιατόριο Σαλματάνη της Κηφισιάς δικαίως έχει συνδεθεί με το εξαιρετικό σπιτικό φαγητό. Σήμερα, πιστό στο ραντεβού με την ελληνική κουζίνα θα βρείτε προσεκτικά διαλεγμένα κρέατα, τηγανιτές πατάτες Νάξου, σούπα βελουτέ και μια συλλογή από ελληνικά και ξένα κρασιά.

Στο εστιατόριο του Σαλματάνη η κουζίνα και η σάλα ευωδιάζουν Ελλάδα. Μοναδικά πιάτα φτιαγμένα μόνο με τοπικά προϊόντα και εποχιακά λαχανικά από το δικό μας μποστάνι. Θέλαμε λοιπόν να μοιραστούμε μαζί σας μερικές από τις πιο αγαπημένες μας συνταγές. Δοκιμάστε τις στο σπίτι ή επισκεφθείτε μας στην Κηφισιά για να τις γευτείτε με καλή παρέα παρέα και καλό κρασί!

Η σάλα στο εστιατόριο Σαλματάνης διατίθεται και ως αίθουσα εκδηλώσεων για εταιρικές και ιδιωτικές εκδηλώσεις (κοπή πίτας, δείπνο, κ.λπ.). Το σέρβις παραμένει φιλικό και πιστό στον επισκέπτη, σε κάθε στιγμή, καθώς αυτό αποτελεί την υπογραφή Σαλματάνη και την ταυτότητα του ιστορικού ταβερνείου.

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
Ακριβής Αριθμών Ατόμων: 
150

Highlights

Ζητήστε προσφορά από "Salmatanis"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
6 + 9 =

Δημοφιλή Άρθρα