ΑΡΙΩΝ Μικρολίμανο

Χρώματα χρυσοκίτρινα, πίνακες, κομψοί πολυέλαιοι, όμορφα γύψινα μοτίβα, ξύλο, πέτρα και άλλες διακοσμητικές πινελιές συνθέτουν την εικόνα διακριτικής πολυτέλειας της αίθουσας ΑΡΙΩΝ Μικρολίμανο, η οποία βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Πειραιά. Ενιαίος ζεστός και ευχάριστος χώρος προσεγμένος και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στην διοργάνωση εταιρικών events και εκδηλώσεων διαβεβαιώνουν ότι οι εταιρικές συναντήσεις, τα συνέδρια, τα επαγγελματικά γεύματα, οι ημερίδες κι οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε θα ολοκληρωθούν με επιτυχία με στόχο τη καλύτερη και πιο ποιοτική εξυπηρέτησή σας υπερβαίνοντας ακόμη και τις προσδοκίες σας.

Με την πολυετή γνώση κι εμπειρία δημιουργούμε ξεχωριστούς γευστικούς συνδυασμούς κι εντυπωσιακά πιάτα με σκοπό να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Η διάταξη του χώρου διαμορφώνεται σύμφωνα με την περίσταση και προσαρμόζεται στον αριθμό των συμμετεχόντων και στις απαιτήσεις των διοργανωτών. Ο χώρος μας έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 300 άτομα στην πλήρως κλιματιζόμενη και εξαεριζόμενη αίθουσα μας. Η άψογη αισθητική του χώρου στην πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα μας και η εμπειρία μας στη διοργάνωση εκδηλώσεων αναδεικνύουν την αίθουσα μας το ιδανικότερο σημείο για τη φιλοξενία των πιο ξεχωριστών εταιρικών εκδηλώσεων. Τέλος διαθέτει ιδιωτικό parking με έμπειρους παρκαδόρους για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας καθώς και την πλήρη ασφάλεια των οχημάτων σας.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει με όλα όσα απαιτούνται για να οργανώσετε τις επερχόμενες εταιρικές εκδηλώσεις σας. 

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
150 - 300
Ακριβής Αριθμών Ατόμων: 
Δυνατότητα φιλοξενίας έως 300 άτομα

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "ΑΡΙΩΝ Μικρολίμανο"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
13 + 7 =

Δημοφιλή Άρθρα