Σε ένα περιβάλλον μοναδικής αισθητικής, από πευκόφυτους κήπους, καταρράκτες και πολύχρωμα λουλούδια ο πολυχώρος Laforêt eco resort μπορεί να γίνει ο ιδανικός χώρος για κάθε είδους εταιρικό event ή εκδήλωση. Ο χώρος μας είναι από τους ωραιότερους της Ανατολικής Αττικής και το 1ο eco resort στην Ελλάδα με Περιβαλλοντικές Ευαισθησίες, που φιλοξένησε τα βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ.

Αφεθείτε σε μία έμπειρη ομάδα συνεργατών, που θα φροντίσει κάθε λεπτομέρεια με όλες τις παροχές δίπλα σας. Περιπλανηθείτε στη μαγεία του δάσους, εμπνευστείτε από την απλότητα και τη γοητεία της φύσης και γιορτάστε με λάμψη και φινέτσα δημιουργώντας ωραίες αναμνήσεις.

Το κτήμα La Forêt αποτελείται από τους χώρους:

  1. La Pergola: Κάτω από τα πεύκα με θέα την επιβλητική λίμνη και τους φωτισμένους βράχους, προστατευμένη από τις καιρικές συνθήκες. Είναι ο ιδανικός χώρος για βραδινή καθιστή και όρθια δεξίωση με χωρητικότητα 450 άτομα καθιστά και 700 όρθια.
  2. Κήπος των ονείρων: Απέναντι από το εκκλησάκι πάνω στο γκαζόν όπου πραγματοποιούνται lounge cocktail μέχρι 250 άτομα.
  3. Prive: Πετρόκτιστο υπερυψωμένο αίθριο δίπλα από τον καταρράκτη, όπου πραγματοποιούνται business lunch, πρωινά brunch και light cocktail μέχρι 150 άτομα.
  4. Δάσος των ευχών: Ιδανικός χώρος για εναλλακτική εταιρική εκδήλωση μέσα στη φύση και μεσημεριανά cocktail μέχρι 200 άτομα.
  5. Playground: Διατίθεται με το Δασος των ευχών και φιλοξενεί μεμονωμένα για πρωινά brunch και μικρές εκδηλώσεις μέχρι 100 άτομα.

Στην είσοδο του κτήματος La Forêt υπάρχει ένας τεράστιος χώρος για parking και το οasis-café δίπλα από την πισίνα για τις ανάγκες των καλεσμένων. 

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
150 - 300
300 - 500
> 500
Λεπτομέρειες: 
3 χώροι : Pergola (450 καθήμενοι 700 όρθιοι), Tennis-club (150 καθήμενοι, 300 όρθιοι), Δάσος των ευχών (150 καθήμενοι, 200 όρθιοι)

Highlights

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Laforet eco resort"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
12 + 4 =

Δημοφιλή Άρθρα