Κτήμα Τσορού

Κτήμα Τσορού

Το Κτήμα Τσορού βρίσκεται στο Κορωπί, επί της λεωφόρου Αγ. Μαρίνας, με πολύ εύκολη πρόσβαση και άνετο χώρο στάθμεσης. Μέσα σε μία έκταση 25 στρεμμάτων μπορεί να καλύψει κάθε προσδοκία για μία επιτυχημένη εκδήλωση.

 Επιλέξτε το Κτήμα Τσορού στο Κορωπί για τη δική σας εκδήλωση γάμου ή βάπτισης, ή ακόμα και ένα εταιρικό ή κοινωνικό event, και εμείς είμαστε σίγουροι ότι έχετε βρει το χώρο που σας αξίζει.

Στο Κτήμα Τσορού, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση. Γι'αυτό και η αθλητικών διαστάσεων πισίνα του Κτήματος πλαισιώνεται από 5 στρέμματα γκαζόν. Εκεί μπορείτε να διοργανώσετε και την εκδήλωση κατά τους θερινούς μήνες, με ικανότητα χωρητικότητας 2500 ατόμων.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την εσωτερική αίθουσα για χειμερινές δεξιώσεις, με ικανότητα φιλοξενίας 500 ατόμων.

Η εσωτερική αίθουσα είναι εξοπλισμένη με ανοιγόμενες τζαμαρίες, ώστε οι καλεσμένοι να έχουν απεριόριστη θέα στον εξωτερικό κήπο και την πισίνα του κτήματος, χωρίς να αφήσουν τη θαλπωρή της αίθουσας.

Το Κτήμα Τσόρου έχει τις δυνατότητες και την υποδομή να αναλάβει κάθε είδους εκδήλωση:

  1. επαγγελματικά events,
  2. business meetings,
  3. σεμινάρια,
  4. επιδείξεις μόδας,
  5. καλλιτεχνικά Gala,
  6. parties κ.α.

Εδώ, όλα γίνονται με γνώμονα τη δική σας ευχαρίστηση και εξυπηρέτηση. Το τέλος μίας εκδήλωσης θα σας βρει χαμογελαστούς και ικανοποιημένους, γνωρίζοντας ότι ότι όλοι στο Κτήμα Τσορού έχουν εργαστεί για να ικανοποιήσουν εσάς και τους καλεσμένους σας.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
έως 500 άτομα στον εσωτερικό χώρο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κτήμα Τσορού"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

5 + 5 =

Δημοφιλή Άρθρα