Κτήμα Πανταζή

Το κτήμα Πανταζή με την εμπειρία που διαθέτει, αλλά και την επιτυχημένη συνεργασία που έχει με ένα από τα καλύτερα catering της αγοράς, το pleiades catering, που σερβίρει στα καλύτερα κτήματα, όπως και με ένα από τα καλύτερα team στον ηχητικό εξοπλισμό και στην μουσική, σας υπόσχεται, ότι και με την δικιά σας βοήθεια, θα διοργανώσουμε μαζί την εκδηλωσή σας.

Η εύκολη πρόσβαση αλλά και το όμορφο εκκλησάκι εντός του κτήματος, είναι δύο μεγάλα πλεονεκτήματα.

Όποια και αν είναι η εκδήλωση σαςκοινωνική ή επαγγελματική θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εντυπωσιάσουμε και να ικανοποιήσουμε πλήρως, εσάς και τους καλεσμένους σας.

Η κλειστή αίθουσα με το αίθριο της, διακοσμημένη με γήινα ζεστά χρώματα και με εντυπωσιακούς πολυελαίους δίνει μια αίσθηση φινέτσας και πολυτέλειας εκπλήσσοντας ευχάριστα.

Στόχος μας η πληρέστερη οργάνωση της εκδήλωσης σας, αρωγοί μας το εξειδικευμένο προσωπικό του κτήματος που με συνέπεια, επαγγελματισμό και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, οργανώνουν άψογα κάθε είδους εκδήλωση, μετατρέποντάς μας σε μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες επιλογές σας.

Το Κτήμα αυτό αποτελεί την εγγύηση που θα θυμούνται, για πολύ καιρό.Τα ξεχωριστά μενού προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
150 - 300

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κτήμα Πανταζή"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
2 + 2 =

Δημοφιλή Άρθρα