Κτήμα Εφηλένα

Κτήμα Εφηλένα

Το Κτήμα Εφηλένα συνδυάζει την ανεπιτήδευτη κομψότητα, με τη διακριτική πολυτέλεια, τη vintage διακόσμηση με τη ζωντάνια και την ανεμελιά της μποέμ αισθητικής, αν την επιλέξετε ως επιπλέον παροχή. Είναι άνετο αλλά όχι αχανές και απρόσωπο, με αρχιτεκτονικές πινελιές που εντυπωσιάζουν και εμπνέουν όπως: ο καταρράκτης με το βραχόκηπο, τα ιδιαίτερα φυτά, η ρομαντική λιμνούλα, η μικρή πισίνα με το τρεχούμενο νερό από το κιούπι, το πανέμορφο οκτάγωνο μπαρ-κιόσκι και το επιβλητικό στεγασμένο αίθριο.

Το κτήμα Εφηλένα δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη, ξεχωρίζει χάρη στον κοσμοπολίτικο αέρα του και αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των εταιρικών events, κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Έχει καταξιωθεί, χάρη στην υψηλή αισθητική, στην άψογη εξυπηρέτηση, στην τεχνογνωσία, στην πολυετή εμπειρία, στην υπευθυνότητα, στη δημιουργικότητα και στον επαγγελματισμό των ανθρώπων του. Της εξειδικευμένης ομάδας και των προσεχτικά επιλεγμένων συνεργατών του, που θεωρούν την ικανοποίηση κάθε σας επιθυμίας και την απόλυτη επιτυχία του εταιρικού σας event προσωπική υπόθεση.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
έως 600 άτομα

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
έως 400 άτομα

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κτήμα Εφηλένα"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

10 + 2 =

Δημοφιλή Άρθρα