Κτήμα Δαμάσκου

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Δημητρίου Δαμάσκου με μακρόχρονη θητεία στο χώρο των εκδηλώσεων, με εξειδικευμένο προσωπικό και άριστο επαγγελματισμό, σας περιμένει να απολαύσετε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του στο κτήμα Δαμάσκου στην Βαρυμπόμπη και στο κτήμα Ορεινό στους πρόποδες της Πάρνηθας .

Στις πιο όμορφες πλευρές της Πάρνηθας και της Βαρυμπόμπης, με εξαιρετική θέα, οι αίθουσές μας λιτά διακοσμημένες, με αισθητική στο χώρο και εξαιρετικό φωτισμό προσδίδουν μια εντελώς διαφορετική κοσμοπολίτικη διάθεση ενώ τους χώρους κοσμούν τα πανέμορφα και αδειοδοτημένα από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών εκκλησάκια του Αγίου Σπυρίδωνα στο Κτήμα Ορεινό στη Πάρνηθα και του Αγίου Γεωργίου στο 15 στρεμμάτων Κτήμα Δαμάσκου στην Βαρυμπόμπη στα οποία και μπορείτε να τελέσετε το μυστήριο σας.
 
Τα γευστικά σας ταξίδια αναλαμβάνει ο έμπειρος Chef Παναγιώτης Κυρτάτος που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη και επιθυμία σας χωρίς κανέναν περιορισμό.
 
Οι αίθουσες στα κτήματα είναι με ανοιγοκλειόμενες οροφές και τζαμαρίες με δυνατότητα λειτουργίας όλες τις εποχές του έτους, είναι όλες κλιματιζόμενες, διαθέτουν παρκινγκ με ανάλογο προσωπικό και προσφέρονται τόσο για τις επαγγελματικές σας εκδηλώσεις όσο και για τις κοινωνικές και προσωπικές σας στιγμές!

Η εμπειρία μας στις εταιρικές εκδηλώσεις από το 2005 αποτελεί εγγύηση για την οργάνωση ενός special meeting, coffee break, γεύμα εργασίας, προωθητική ενέργεια, παρουσίαση προϊόντος ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση που αφορά εσάς και τους συνεργάτες σας .

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
150 - 300
300 - 500
> 500
Λεπτομέρειες: 
έως 1500 άτομα

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
έως 450 άτομα

Επιπλέον Διαθέσιμοι Χώροι

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κτήμα Δαμάσκου"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
1 + 0 =

Δημοφιλή Άρθρα