Κρωπίας Γη

Κρωπίας Γη

Το κτήμα Κρωπίας γη στην Ανατολική Αττική μπορεί να μεταμορφωθεί στο ιδανικό σκηνικό και να φιλοξενήσει οποιοδήποτε event σας. Κοινωνικό ή εταιρικό, το οποίο θα επιμεληθούμε έτσι ώστε να κλέψει τις εντυπώσεις, να σας χαρίσει όμορφες αναμνήσεις και οι προσκεκλημένοι σας να το μνημονεύουν για πολύ καιρό μετά την υλοποίησή του. 

Στους πολυάριθμους, καλαίσθητους, πλήρως εξοπλισμένους και πολυλειτουργικούς χώρους του κτήματός μας, μπορούμε να διοργανώσουμε μαζί και πάντα υπό την καθοδήγησή σας προσεγμένες και αξιομνημόνευτες κοινωνικές ή εταιρικές εκδηλώσεις, όπως:

  • παρουσιάσεις νέων προϊόντων ή υπηρεσιών,
  • επίσημα γεύματα ή δείπνα,
  • βραδιές οργανισμών ή επιχειρήσεων,
  • επιδείξεις, εκθέσεις, συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια, συμπόσια, συναυλίες
  • φωτογραφήσεις, διαφημιστικά και τηλεοπτικά γυρίσματα,
  • οποιοδήποτε άλλο event θελήσετε.

Ό,τι concept και αν επιλέξετε μπορούμε να το σχεδιάσουμε από κοινού και να το υλοποιήσουμε από την αρχή έως το τέλος. Και οι επιλογές που έχετε στο κτήμα Κρωπίας γη είναι πάρα πολλές. Το ίδιο και οι λύσεις που μπορούμε να σας προτείνουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις, αλλά και τον οικονομικό προϋπολογισμό σας. Όλοι οι χώροι μας μπορούν να διαμορφωθούν, να διακοσμηθούν και να εξοπλιστούν ανάλογα με τo είδος και το μέγεθος του εταιρικού event σας. Γνωρίζοντας πολύ καλά κάθε γωνιά του κτήματός μας θα σας καθοδηγήσουμε έτσι ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες, αλλά και την ομορφιά του.

Οι γαστρονομικές προτάσεις μας μπορούν να καλύψουν κάθε είδους εταιρική εκδήλωσή και θα σας εντυπωσιάσουν, τόσο σε επίπεδο παρουσίας, όσο και γεύσης. Η συνεργασία μας με επιλεγμένο catering μας επιτρέπει να σας προτείνουμε μεγάλη ποικιλία διαφορετικών και ευφάνταστων μενού σε συνδυασμό με μία πλούσια γκάμα ποιοτικών κρασιών. Και οι επιλογές σας διευρύνονται ακόμα περισσότερο, αν θελήσετε να αξιοποιήσετε το πέτρινο BBQ του κτήματός μας.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
έως 750 καθήμενους έως 2000 cocktail

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
έως 450 καθήμενους και έως 1000 cocktail

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κρωπίας Γη"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

7 + 4 =

Δημοφιλή Άρθρα