Στη Pandaisia φροντίζουμε να δημιουργούμε καλάθια δώρων μοναδικά, καλαίσθητα και δημιουργικά, τα οποία συγχρόνως παραμένουν επαγγελματικά και αποτυπώνουν την ελληνική κουλτούρα.

Απευθυνόμενοι σε εταιρείες, τουριστικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, εταιρείες εκδηλώσεων και συνεδρίων καθώς και διοργανωτές γάμων είμαστε στη διάθεσή σας για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη για Ελληνικά εταιρικά δώρα όπως δώρα Χριστουγέννων, δώρα Πάσχα,Welcome gifts,Favors κ.α.

Ενσωματώνουμε πάνω τους την εταιρική σας ταυτότητα, ενώ φροντίζουμε να παραμείνουν αξέχαστα και εξατομικευμένα. Εκτός από το να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία στους παραλήπτες, φροντίζουμε να μην χρειαστεί να κουνήσετε ούτε το μικρό σας δάχτυλο, προσφέροντάς σας μια φανταστική & χωρίς άγχος εμπειρία.


Αγαπάμε τους πελάτες μας, όσο αγαπάτε τους πελάτες/υπαλλήλους σας!

Δείτε μοναδικές προτάσεις δώρων για την  εταιρική σας εκδήλωση στο e shop μας όπου εξυπηρετούμε πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Προσφορές

Κερδίστε έως 5% έκπτωση!!

Κάνοντας pre-order έως και ένα μήνα πριν την ημερομηνία...περισσότερα

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Pandaisia"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
8 + 0 =

Δημοφιλή Άρθρα