Η ViOS coworking παρέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα αίθουσες εκδηλώσεων σχεδιασμένες βάσει του προτύπου Well Building Institute που διασφαλίζει την υγεία και την ευεξία των παρευρισκομένων. Η ViOS είναι ένας ιδανικός χώρος για μικρά workshop, συναντήσεις, σεμινάρια και εκπαιδεύσεις.  Παρέχουμε 5 διαφορετικές αίθουσες από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε ποια εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

Χειμερινός Κήπος - έως 16 άτομα
Στο χειμερινό μας κήπο, θα βρείτε ροβίνιες, μπούξους και διάφορους θάμνους. Μια καταπράσινη όαση που μπορεί να διακοσμηθεί όπως εσείς επιθυμείτε.  Ιδανικός χώρος για μια μικρή εκδήλωση όπως εταιρικά γεύματα.

Πράσινη Ταράτσα - έως 50 άτομα
Η ταράτσα μας με θέα τον Λυκαβηττό, είναι ένας πολυχώρος που μπορεί να εξυπηρετήσει εταιρικές εκδηλώσεις και γεύματα, συσκέψεις επίσημων συμβουλίων και παρουσιάσεις. Διαθέτει οθόνη 65’, καναπέδες, τραπέζι συσκέψεων, εξωτερικά τραπεζάκια στη ταράτσα και εξωτερικό μπαρ .

Αίθουσα Εκπαίδευσης - έως 20 άτομα
Αίθουσα διαμορφωμένη για διοργάνωση σεμιναρίων, εκπαιδευτικούς σκοπούς, παρουσιάσεις και ομιλίες. Διαθέτει δύο οθόνες 75’’,  καρέκλες σεμιναρίου,  φυσικό φως και κατάλληλη ηχομόνωση.

Καθιστικό “Lounge” - έως 50 άτομα
Ένας αμφιθεατρικός χώρος με προτζέκτορα, εργονομικά σχεδιασμένα έπιπλα,  πλημμυρισμένος στο φυσικό φως με πινελιές από καταπράσινα φυτά. Ιδανικός για ομιλίες, παρουσιάσεις βιβλίων, εταιρικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις νέων προϊόντων.

ViOS Hall - έως 70 άτομα
Το ViOS Hall βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου, διατίθεται για μεγαλύτερες εκδηλώσεις και έχει άμεση πρόσβαση στον κήπο μας. Ιδανικό για εταιρικά κοκτειλ και συγκεντρώσεις.


Οι χώροι είναι βιοφυλικά και βιοκλιματικά σχεδιασμένοι και τηρούνται αυστηρά μέτρα κατά του Covid 19, όπως 100% αντικατάσταση του εσωτερικού αέρα με καθαρό αέρα κάθε 20-30 λεπτά και χρήση υπεριωδών λαμπτήρων για την απολύμανση του αέρα.


Επιπλέον, όλες οι εταιρικές εκδηλώσεις στη ViOS μπορούν να συνδιαστούν με δραστηριότητες ευεξίας όπως yoga, meditation, με τη καθοδήγηση εξειδικευμένων εκπαιδευτών.

 

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
Ακριβής Αριθμών Ατόμων: 
μέχρι 70 Άτομα

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "ViOS"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
8 + 0 =

Δημοφιλή Άρθρα