Πολυχώρος Χείρωνας

Πολυχώρος Χείρωνας

Chironas Venue: ή αλλιώς «Πολυχώρος Χείρωνας» δημιουργήθηκε το 2016 από το «Εγχείρημα Χείρωνας». Δραστηριοποιείται στη φιλοξενία και τη διοργάνωση εκδηλώσεων, οι οποίες προάγουν το ευ ζην (wellbeing), την ενσυνειδητότητα (mindfulness), την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.
Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας – σε ένα συμβολικά ανακαινισμένο βιομηχανικό χώρο της Παιανίας -, φιλοξενούμε εταιρικές εκδηλώσεις, εκπαιδεύσεις, σεμινάρια, workshop, παρουσιάσεις, συναντήσεις, συσκέψεις, συνέδρια, προγράμματα team building & bonding και άλλες ομαδικές δραστηριότητες.
Η εξειδικευμένη ομάδα του Chironas Venue σχεδιάζει και διοργανώνει επίσης ολιστικά προγράμματα επιμόρφωσης ή ψυχαγωγίας προσωπικού και στελεχών για οργανισμούς και εταιρίες, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες και τους στόχους κάθε μας πελάτη.

Ο Πολυχώρος Χείρωνας διαθέτει:

  • 650 τ.μ. ειδικά διαμορφωμένου, συμβολικού και φωτεινού χώρου.
  • Δύο μεγάλες και ψηλοτάβανες αίθουσες – τις «Ουρανός» και «Χείρωνας» -, με δυνατότητα συνένωσης – συνολικού εμβαδού 222 τ.μ.
  • Δυο μικρότερες αίθουσες σεμιναρίων – τις «Δίας» και «Ερμής».
  • Άνετους χώρους υποδοχής και συναντήσεων, καθιστικά, γραφεία και υποδομές για ΑΜΕΑ.

Χαρακτηριστικά

150 - 300 Άτομα

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
Συνολική χωρητικότητα 200 άτομα

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Πολυχώρος Χείρωνας"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

5 + 5 =

Δημοφιλή Άρθρα