Πολυχώρος - Κτήμα Δεξιώσεων “Majestic"

O Πολυχώρος δεξιώσεων “Majestic Τhe Roof Garden” (banquet hall / roof garden / catering service), με αδιάλειπτη παρουσία, από το 1975, στον κλάδο της οργάνωσης κάθε είδους κοινωνικών δραστηριοτήτων, αποτελεί τη δεσπόζουσα επιλογή για την άρτια και συνάμα μοναδική, πραγματοποίηση ενός ανεπανάληπτου Event.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό στο χώρο της γαστρονομίας και του “Event Management”, σε πλήρη αρμονία με τις 3 μοντέρνες, υψηλής αισθητικής και λειτουργικές αίθουσες, ”Grand” χωρητικότητας έως 400 ατόμων, “Hall” έως 200 άτομα όπως επίσης και ο νέος, φαντασμαγορικός, καλοκαιρινός μας χώρος έως 400 άτομα, πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, αποτελούν εγγύηση για την διεξαγωγή μιας επιτυχημένης εκδήλωσης.

Εμπιστευτείτε μας, επικοινωνήστε μαζί μας για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι τον επαγγελματισμό μας, το μεράκι μας, την ονειρεμένη φιλόξενη ατμόσφαιρα, όπως επίσης και το πάθος μας για Συνεργασία και Δημιουργία.

Δώστε στο εταιρικό σας event το κύρος που του αρμόζει, σε έναν ιδιαίτερο χώρο που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας, με εκλεκτή κουζίνα και ποτά, corporate ύφος και επαγγελματικό προσωπικό. Ένα πλήρες πακέτο ιδανικό για εταιρικές παρουσιάσεις με brunch, lunch brake, coffee brake, cocktail party, business menu.

Η ομάδα μας μπορεί να λειτουργήσει συμβουλευτικά για την τέλεια διοργάνωση ενός corporate event μέσα από πολλές κατευθύνσεις και ερωτήσεις. Ένα επιτυχές εταιρικό δείπνο μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στις νέες εμπορικές σχέσεις μεταξύ εταιριών και σίγουρα ο σωστός και κομψός σχεδιασμός του είναι πολύτιμα συστατικά που το διασφαλίζουν.

Όλα τα μενού μας προσαρμόζονται για κάθε εκδήλωση λαμβάνοντας υπόψη την εποχή και το στυλ της εκδήλωσης. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσετε το επιθυμητό μενού. Ρωτήστε μας σχετικά με τα πακέτα ποτών μας για να συμπληρώσετε το μενού σας.

O Πολυχώρος Majestic the Roof Garden μπορεί να φιλοξενήσει:

  • Εταιρικά events
  • Παρουσιάσεις
  • Συγκεντρώσεις
  • Σεμινάρια
  • Ημερίδες
  • Συνέδρια
  • Συνεντεύξεις
  • Γιορτές
  • Φιλανθρωπικά event

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
150 - 300
300 - 500
> 500
Ακριβής Αριθμών Ατόμων: 
έως 600 άτομα

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Πολυχώρος - Κτήμα Δεξιώσεων “Majestic""

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
10 + 0 =

Δημοφιλή Άρθρα