Πολυχώρος Ανθέλεια

Ένας ξεχωριστός χώρος στην παραλία, ο Πολυχώρος Ανθέλεια, σας προσκαλεί να πραγματοποιήσετε τα πιο επιτυχημένα εταιρικά events σας. Από την πρώτη ματιά, η επιβλητική αρχιτεκτονική του κτηρίου που δεσπόζει στην περιοχή, θα σας ωθήσει να γνωρίσετε τον χώρο. Εκεί θα ανακαλύψετε ένα περιβάλλον ονειρικό που δημιουργήθηκε με πολλή μεράκι και αγάπη, αποκλειστικά και μόνο για δεξιώσεις και εταιρικά events.

Χρησιμοποιώντας στοιχεία όπως το μάρμαρο και το ξύλο, δημιουργήσαμε μια πολυτελή διακόσμηση που ταιριάζει απόλυτα με τον εξωτερικό χώρο, ενώ παράλληλα διατηρούν στο ακέραιο την οπτική επαφή με την υπέροχη θέα στον Σαρωνικό, αλλά και την πισίνα.

Στο αίθριο, με την απεριόριστη θέα, μπορούν να απολαύσουν οι καλεσμένοι το ποτό υποδοχής, ενώ ο χώρος του ενδείκνυται και για μικρότερες δεξιώσεις. Η εσωτερική αίθουσα με τις τεχνοτροπίες συμπληρώνει αρμονικά τον εξωτερικό χώρο, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ενιαίος. 

Αφεθείτε στη μαγεία του ειδυλλιακού Πολυχώρου Ανθέλεια και την ποιότητα της m+m catering services και σας υποσχόμαστε ότι θα ζήσετε μοναδικές στιγμές.

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
150 - 300
300 - 500
Ακριβής Αριθμών Ατόμων: 
300 άτομα στον εξωτερικό ΄Χώρο και 220 άτομα στον εσωτερικό Χώρο

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Πολυχώρος Ανθέλεια"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
7 + 1 =

Δημοφιλή Άρθρα