Σε μια πορεία που ξεπερνά τις τέσσερις  δεκαετίες στο χώρο της εστίασης και  της διασκέδασης, οι τάσεις και οι συνήθειες μπορεί να έχουν αλλάξει, αλλά ένα στοιχείο παραμένει σταθερά αδιαπραγμάτευτο: η υψηλή ποιότητα αυτού που προσφέρεις αποτελεί την παράμετρο εκείνη που προσδίδει προστιθέμενη αξία,  κερδίζει την εμπιστοσύνη του πελάτη και σε καθιερώνει στην αγορά.

Με αυτή την αξία έχει θεμελιωθεί και συνεχώς αναπτύσσεται ο Όμιλος Βλάση Σταθοκωστόπουλου όλα αυτά τα χρόνια. Στον Όμιλο Βλάση Σταθοκωστόπουλου η ποιότητα αντανακλάται μέσα από τη μοναδική εμπειρία που προσφέρεται με προτεραιότητα στο επίπεδο εξυπηρέτησης, τη γευστική απόλαυση, το προσεγμένο περιβάλλον, τη διασκέδαση υψηλών προδιαγραφών.

Το Mojito Bay εδρεύει στην Αγια Μαρίνα θέση Λομβάρδα στο 33,5 χλμ Αθηνών Σουνίου. Κυριολεκτικά πάνω στην θάλασσα οι χώροι μας (κτήμα γάμου και αίθουσα δεξιώσεων) ειναι καταλληλοι για εταιρικά events & κοινωνικές εκδηλώσεις, που ξεχωρίζουν ολες τις εποχές του χρόνου.

Σε ένα χώρο που θυμίζει εξωτικό νησί, το Mojito Bay σας περιμένει για την πιο επιτυχημένη δεξίωση. Σε ένα εξωτικό περιβάλλον, γεμάτο φοίνικες με τροπική διακόσμηση και έντονη την παρουσία του ξύλου, εκεί όπου το στοιχείο της θάλασσας βρίσκεται με την απλότητα  ο προσεγμένος σχεδιασμός βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την μίνιμαλ φιλοσοφία που αποπνέει ο χώρος και η διακόσμηση όλων των χώρων κανει το Mojito Bay πραγματικά μοναδικό.

Την σκηνοθεσία των εκδηλώσεων την κάνει η μαγεία του νησιού μας!!!!

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
150 - 300
300 - 500
> 500
Λεπτομέρειες: 
600 καθιστοί, 2000 όρθιοι. Privet Area: 360 καθιστοί, 700 όρθιοι

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
230 καθιστοί, 500 όρθιοι (bar area)

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Mojito Bay"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
6 + 3 =

Δημοφιλή Άρθρα