Φαληρικόν Art & Events

Φαληρικόν - Εταιρικά Events στο Μικρολίμανο

Φαληρικόν Art & Events

Το ΦΑΛΗΡΙΚΟΝ Art & Events είναι ένας νέος σύγχρονος εναλλακτικός πολυχώρος τέχνης και εκδηλώσεων, στο ιστορικό σημείο της Ακτής Δηλαβέρη, στο Μικρολίμανο του Πειραιά.

Στα θεμέλιά του κρύβεται η ιστορια της άνθισης της βιομηχανικής εποχής του Πειραιά στις αρχές του 20ού αιώνα, ενώ απο τους πέτρινους τοίχους του αναδύεται και αναδεικνύεται σαν έργο τέχνης η αυθεντικότητα των πρωτόλειων υλικών του αρχικού οικοδομήματος, στιβαρή πέτρα διακοσμημένη με σύγχρονα μεταλλικά στοιχεία βιομηχανικής μεταμοντέρνας αισθητικής.

Ένας διώροφος πολυχώρος τέχνης και εκδηλώσεων urban-industrial αισθητικής, όπου το κλασσικό φλερτάρει με το μοντέρνο, το ιδιαίτερο minimal design συνδυάζεται με τη λειτουργικότητα και την σύγχρονη τεχνολογία και το παρελθόν συναντιέται και δένει αρμονικά με το μέλλον.

Είμαστε κοντά σας με προτάσεις και λύσεις για κάθε είδους event.

Οι χώροι του ΦΑΛΗΡΙΚΟΝ είναι ιδανικοί για: Εκδηλώσεις Τέχνης, Επαγγελματικές συναντήσεις, Cocktail party & Δεξιώσεις Γάμων ή Βαπτίσεων, Συνέδρια, Εταιρικές εκδηλώσεις, Σεμινάρια, Workshops/Εργαστήρια και κάθε είδους εικαστικά δρώμενα.

Χαρακτηριστικά

300 - 500 Άτομα

Highlights

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Φαληρικόν Art & Events"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

1 + 0 =

Δημοφιλή Άρθρα