Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε από την Οικογένεια Χαραγκιώνη το 1977 με σκοπό τη διάδοση της αυτοκίνησης στην Ελλάδα.  Η συλλογή, που ξεπερνάει σήμερα τα 300 αυτοκίνητα και χρονολογούνται από το 300 π.χ μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας το ’90 είναι εναλλασσόμενη και περιλαμβάνει μοντέλα οίκων παγκόσμιας σήμερα αναγνώρισης αλλά και οίκων που δεν δραστηριοποιούνται πλέον.

Το μουσείο στεγάζεται στο συγκρότημα Capitol, στη συμβολή των οδών Ιουλιανού & Γ’ Σεπτεμβρίου, πολύ κοντά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο,  σε απόσταση βαδίσματος από το σταθμό του μετρό ‘Βικτώρια’ και προσβάσιμο με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το συγκρότημα περιλαμβάνει καταστήματα στο ισόγειο και οι κήποι του βραβεύθηκαν το 2013 από το Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος για τη Συνεχή Δέσμευση και Προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο αφού είναι ανοιχτοί στο κοινό παρέχοντας παράλληλα την απόλυτη ασφάλεια ενός φυλασσόμενου και προστατευμένου ιδιωτικού χώρου. Το υπόγειο πάρκινγκ 800 θέσεων που διαθέτει, με εισόδους τόσο από την Ιουλιανού (προέκταση της Λ. Αλεξάνδρας) όσο και από την Γ’ Σεπτεμβρίου, διευκολύνει την πρόσβαση των επισκεπτών αφού βρίσκεται ακριβώς στο όριο του δακτυλίου.

Ακολουθώντας τη διεθνή πρακτική των μουσείων, το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου αποφάσισε να διαθέτει τους χώρους του για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και η απόφαση αυτή έχει ήδη γίνει ευρέως αποδεκτή. Οι άρτιες εγκαταστάσεις του και οι ευέλικτοι για πολλαπλές χρήσεις χώροι του μοντέρνου και εναλλακτικού μουσείου, με θέα είτε το εσωτερικό του μουσείου είτε την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, υπόσχεται να χαρίσει έναν ιδιαίτερο τόνο σε κάθε συνάθροιση. Η  άριστη κατάρτιση του εξειδικευμένου προσωπικού του καθώς και οι συνεργασίες με επαγγελματίες στους τομείς του επισιτισμού, της διακόσμησης, του τεχνικού εξοπλισμού, κ.α επισφραγίζουν την  παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
150 - 300
300 - 500
> 500
Ακριβής Αριθμών Ατόμων: 
800 Άτομα

Highlights

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
6 + 0 =

Δημοφιλή Άρθρα