Το El Centro είναι σύγχρονο Ισπανικό πολιτιστικό κέντρο που στεγάζεται σε ανακαινισμένο διατηρητέο τριώροφο κτίριο με κήπο, δίπλα στο Άλσος της Κηφισιάς. Ένας καλαίσθητος και minimal χώρος, με μεσογειακό χαρακτήρα και ισπανικά στοιχεία διακόσμησης που κέρδισε βραβείο Εσωτερικής διακόσμησης 2021.

Διευθύντρια του κέντρου είναι η Ana de Miguel, γεννημένη στη Μαδρίτη, ζει στην Αθήνα εδώ και  14 χρόνια με τον  Έλληνα σύζυγό και τα παιδιά της. Αγαπώντας την Ελλάδα και έχοντας διαπιστώσει  την ευκολία των Ελλήνων να μαθαίνουν την Ισπανική γλώσσα, θέλησε να δημιουργήσει ένα κέντρο αφιερωμένο στον Ισπανόφωνο πολιτισμό για την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Εκτός από το πολιτιστικό πρόγραμμά μας, διαθέτουμε τους χώρους μας και προς εκμετάλλευση. Στοχεύουμε σε ιδιωτικές και εταιρικές εκδηλώσεις όπως ομιλίες, εκθέσεις, συνέδρια, επαγγελματικές συναντήσεις, co-working, παιδικές γιορτές, ιδιωτικά γεύματα και όπως θα διαπιστώσετε, οι χώροι μας είναι διαμορφωμένοι για αυτού του είδους τα events.

Το ισόγειο, 42 τ.μ. φιλοξενεί 42 άτομα  έχοντας άμεση πρόσβαση στον κήπο.

Ο εξωτερικός χώρος του Κέντρου μας, κήπος 110 τμ με bar, ενδείκνυται για πρωινές και βραδινές εκδηλώσεις καθώς μπορεί και να ενοποιηθεί με το χώρο του ισογείου.

Στο ισόγειο, σε συνέχεια του κυρίως χώρου υπάρχει αίθουσα 29 τμ, με ξύλινο πάτωμα, καθρέφτες, αποδυτήρια και άμεση πρόσβαση στην αυλή, ιδανική για να φιλοξενήσει χορό, yoga και άλλες δραστηριότητες.

Στο ίδιο επίπεδο  διαθέτουμε κουζίνα, 20 τμ πλήρως εξοπλισμένη (φούρνος, κουζίνα, φούρνος μικροκυμάτων, ψυγείο) για μαθήματα ή συναντήσεις γευσιγνωσίας και γαστρονομίας για 15 άτομα.

Η μεγάλη βιβλιοθήκη στον 1ο όροφο, 43τμ διαθέτει συνεδριακό τραπέζι 12 και πλέον καθισμάτων (25 όρθιοι), τζάκι και μεγάλη βεράντα αποκλειστικής χρήσης.

Στον ίδιο όροφο επίσης, υπάρχει μεγάλη αίθουσα 16,38 τμ, με πίνακα, υπολογιστή, ηχεία, τηλεόραση και δική της ανεξάρτητη στεγασμένη βεράντα με άμεση πρόσβαση στον κήπο. Επίσης διαθέτουμε άλλες δυο αίθουσες 13,12 και 11,22 τμ αντίστοιχα και μπορούν να φιλοξενήσουν 8-10 καθήμενους.

Τέλος, η παιδική βιβλιοθήκη στον 2ο όροφο μπορεί να φιλοξενήσει δραστηριότητες παιδιών, όπως ζωγραφική, παιχνίδια, ανάγνωση παραμυθιών.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SPYROS HOUND

Χωρητικότητα

Άτομα: 
< 150
Λεπτομέρειες: 
Χωρητικότητα: 150 άτομα για Εξωτερικό χώρο

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "El Centro"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

CAPTCHA
8 + 4 =

Δημοφιλή Άρθρα