Αρίων Βούλα - Αίθουσα Δεξιώσεων

Αρίων Βούλα - Αίθουσα Δεξιώσεων

Μέσα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον με θέα στην θάλασσα, με διακριτική πολυτέλεια και την πολυετή πείρα μας στην οργάνωση εταιρικών events και εκδηλώσεων, υποδεχόμαστε εσάς και τους καλεσμένους σας στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας.
Στην αίθουσα δεξιώσεων Αρίων Βούλα δίνουμε έμφαση στις λεπτομέρειες γιατί αυτές κάνουν την διαφορά για την επιτυχία μιας δεξίωσης.

Δίνουμε ακόμα μεγάλη σημασία στην αμεσότητα και στην ανθρώπινη επαφή, γι' αυτό σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε για να συζητήσουμε από κοντά για κάθε είδους εταιρικό event.

Η πολύχρονη εμπειρίας μας στην διοργάνωση εταιρικών events και εκδηλώσεων διαβεβαιώνουν ότι οι εταιρικές συναντήσεις, τα συνέδρια, τα επαγγελματικά γεύματα, οι ημερίδες κι οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε θα ολοκληρωθούν με επιτυχία με στόχο τη καλύτερη και πιο ποιοτική εξυπηρέτησή σας υπερβαίνοντας ακόμη και τις προσδοκίες σας.

Με την πολυετή γνώση κι εμπειρία δημιουργούμε ξεχωριστούς γευστικούς συνδυασμούς κι εντυπωσιακά πιάτα με σκοπό να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Η διάταξη του χώρου διαμορφώνεται σύμφωνα με την περίσταση και προσαρμόζεται στον αριθμό των συμμετεχόντων και στις απαιτήσεις των διοργανωτών. Ο χώρος μας έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 300 άτομα στην πλήρως κλιματιζόμενη και εξαεριζόμενη αίθουσα μας. Η άψογη αισθητική του χώρου στην πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα μας και η εμπειρία μας στη διοργάνωση εκδηλώσεων αναδεικνύουν την αίθουσα μας το ιδανικότερο σημείο για τη φιλοξενία των πιο ξεχωριστών εταιρικών εκδηλώσεων. Τέλος διαθέτει ιδιωτικό parking με έμπειρους παρκαδόρους για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας καθώς και την πλήρη ασφάλεια των οχημάτων σας.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει με όλα όσα απαιτούνται για να οργανώσετε τις επερχόμενες εταιρικές εκδηλώσεις σας. 

 

Χαρακτηριστικά

150 - 300 Άτομα
Έως 300 Άτομα

Highlights

Επιπλέον Διαθέσιμοι Χώροι

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Αρίων Βούλα - Αίθουσα Δεξιώσεων"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

1 + 0 =

Δημοφιλή Άρθρα