ΑΡΙΩΝ Πειραιώς - Μοσχάτο

ΑΡΙΩΝ Πειραιώς - Μοσχάτο

Αποχρώσεις του μπεζ, λευκή πέτρα, είναι τα κύρια στοιχεία του ενιαίου χώρου ΑΡΙΩΝ Πειραιώς - Μοσχάτο που αποπνέει ελληνική φιλοξενία. Βρίσκεται επί της οδού Πειραιώς, παρέχει εύκολη πρόσβαση από πλήθος σημείων της Αθήνας και του Πειραιά.

Η πολύχρονη εμπειρίας μας στην διοργάνωση εταιρικών events και εκδηλώσεων διαβεβαιώνουν ότι οι εταιρικές συναντήσεις, τα συνέδρια, τα επαγγελματικά γεύματα, οι ημερίδες κι οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε θα ολοκληρωθούν με επιτυχία με στόχο τη καλύτερη και πιο ποιοτική εξυπηρέτησή σας υπερβαίνοντας ακόμη και τις προσδοκίες σας.

Με την πολυετή γνώση κι εμπειρία δημιουργούμε ξεχωριστούς γευστικούς συνδυασμούς κι εντυπωσιακά πιάτα με σκοπό να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Η διάταξη του χώρου διαμορφώνεται σύμφωνα με την περίσταση και προσαρμόζεται στον αριθμό των συμμετεχόντων και στις απαιτήσεις των διοργανωτών. Ο χώρος μας έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 350 άτομα στην πλήρως κλιματιζόμενη και εξαεριζόμενη αίθουσα μας. Η άψογη αισθητική του χώρου στην πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα μας και η εμπειρία μας στη διοργάνωση εκδηλώσεων αναδεικνύουν την αίθουσα μας το ιδανικότερο σημείο για τη φιλοξενία των πιο ξεχωριστών εταιρικών εκδηλώσεων. Τέλος διαθέτει ιδιωτικό parking με έμπειρους παρκαδόρους για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας καθώς και την πλήρη ασφάλεια των οχημάτων σας.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει με όλα όσα απαιτούνται για να οργανώσετε τις επερχόμενες εταιρικές εκδηλώσεις σας. 

 

Χαρακτηριστικά

300 - 500 Άτομα
Δυνατότητα φιλοξενίας έως 400 άτομα

Highlights

Επιπλέον Διαθέσιμοι Χώροι

Tags

Ζητήστε προσφορά από "ΑΡΙΩΝ Πειραιώς - Μοσχάτο"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

1 + 9 =

Δημοφιλή Άρθρα