Αχίλλειον - Ribas Riviera

Αχίλλειον - Ribas Riviera

Στον μοναδικό χώρο του Ribas Riviera το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για επιτυχημένα εταιρικά events. Αίθουσες εταιρικών εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης διακόσμησης με δυνατότητα να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις 50-700 ατόμων.

Αφεθείτε στην εμπειρία των 20 και πλέον χρόνων που εργαζόμαστε πιστά στον χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων ώστε να υλοποιήσουμε με κάθε λεπτομέρεια την εκδηλωσή σας

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κάθε είδους επαγγελματική εκδήλωση, πρέπει να έχει το ύφος και την προσεκτική οργάνωση που της αρμόζει.

Η εμπειρία των συνεργατών μας, η αφοσίωση μας στην συνέπεια και η επιμονή μας στη λεπτομέρεια, καθιστούν τους χώρους μας ιδανικά σημεία για τη φιλοξενία των πιο ξεχωριστών και επιτυχημένων επαγγελματικών εκδηλώσεων.

Είτε πρόκειται για συνέδρια είτε για εκπαιδευτικά σεμινάρια, ή ακόμη και για πιο εορταστικής φύσεως events, βρισκόμαστε σε θέση να αναλάβουμε την άριστη διεξαγωγή τους. Αναλαμβάνουμε την επισιτιστική τους κάλυψη, του εξοπλισμού, αλλά και τον πλήρη σχεδιασμό τους.

Η έμπειρη ομάδα της Tasty Planet αναλαμβάνει το catering της εταιρικής σας εκδήλωσης. Γιατί δεν αρκεί να φαίνονται όλα τέλεια αλλά και να είναι.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
Έως 750 καθήμενοι στον ανοιχτό χώρο

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
Τρεις πολυτελείς κλειστές αίθουσες (100, 350, 600 καθισμάτων αντίστοιχα)

Επιπλέον Διαθέσιμοι Χώροι

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Αχίλλειον - Ribas Riviera"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για την εκδήλωσή σας:

6 + 6 =

Δημοφιλή Άρθρα